Tachometer/no memory - Honda RC51 Forum : RC51 Motorcycle Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 06-11-2011, 03:46 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 66
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Tachometer/no memory

hello,
i got a little problem with my combination meter, it can't save anymore the miles from the TRIP.every time when i switch the bike off (with 15.6 miles for exmple)and switch it on again my trip miles will be 0.00. ODO is ok

so i hope that anybody has a solution
road-runner is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 06-12-2011, 03:42 PM
Lifetime Premium
 
gts455's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Deutschland/Colorado Springs
Posts: 3,169
Mentioned: 4 Post(s)
Quoted: 37 Post(s)
https://www.rc51forums.com/forums/showthread.php?t=3413

maybe a low voltage battery or loose positive battery cnnection.

2001 Honda RC51 SP1
1996 Honda CBR 900RR
2003 Aprilia RSV Mille R
1999 Aprilia RS50
2012 Triumph Daytona 675R (Sold)
2010 BMW S1000RR (Sold)
2005 Yamaha R6 (Sold)
gts455 is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 06-13-2011, 05:23 AM Thread Starter
Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 66
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
ok thanks a lot gts455, i will check that thread
road-runner is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 06-14-2011, 12:43 PM
Senior Member
 
GISH's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Lee's Summit, MO
Posts: 105
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Also check the big connector on the left side of the front fairing. Mine was doing the same thing. Turns out that one wire in the connector was corroded and nasty. After cleaning it up, problem went away.

"Like a junkie trying to get his hands on the next fix,
those of us who seek the thrill of speed and danger will
do anything to get those glands pumping out that juice."
GISH is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 06-16-2011, 05:20 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 66
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
hello, thanks a lot it was a loose battery connection, everything works again =D
road-runner is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Honda RC51 Forum : RC51 Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome