No power when key is turned on - Honda RC51 Forum : RC51 Motorcycle Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 06-22-2010, 12:56 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 7
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
No power when key is turned on

I have been searching the forums, but I am not sure what I am searching for. I have an '01. The only mods done to it are a PCII, K&N, an upgraded fan, and a switch to reverse the fan's polarity. I have run the bike with all of the stuff done, several times. It only has around 5k on it. The problem is one time, I started the bike, loaded it on a trailer, and killed it. I tried to start it again and got no power at all. When I turned the key on, there was nothing, no lights fuel pump or anything. I am wondering if it may be a relay or the ignition switch and figured I would see if anyone has had this problem before. Thanks.
big16point is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 06-22-2010, 01:07 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 7
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Oh, and I don't know if it makes a difference, but the clutch doesn't seem to have any resistance anymore, like it needs to be bled. I will be working on this in the meantime, but did not know if this would impact the problem or not.
big16point is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 06-22-2010, 09:59 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 7
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Oh, and the battery is not dead because I went and got a new charger with a 200 amp option and still get no power to anything.
big16point is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 06-22-2010, 10:06 PM
Junior Member
 
slinkykatyus's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 27
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
you might want to check all the fuses... and also the main fuse the the tail end of the bike... hope it helps...:-)

RC51 rider from Singapore
slinkykatyus is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 06-23-2010, 12:42 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 7
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Ok, I feel like a retard, the plug for the ignition came loose somehow. Ok to delete thread. Thanks for the input slinkykatyus.
big16point is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Honda RC51 Forum : RC51 Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome