Ignition button issues - Honda RC51 Forum : RC51 Motorcycle Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 02-09-2020, 03:44 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Ignition button issues

Recently found a 05 rc51 with the whole wire harness re done for all track mods you can imagine and my ignition button does nothing after i thought it was a good idea to look into the speedo sensor and found all the hack job mods they did. But what wire runs the fused switch off the r/y ignition wire from the start switch relay? Cause they ran a black wire to the rear wire harness that was taped so maybe another wire to ignition thru headlight/taillights? All safetys are gone and essential relays required outside of fan control relay. Hope someone has a possible answer thanks.
Charles12 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Honda RC51 Forum : RC51 Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome