problems - Honda RC51 Forum : RC51 Motorcycle Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 08-03-2019, 04:44 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
problems

Hi, my name is Ian. I ride a 2000 rc51 sp1 and am getting an 8 flash fI code when I start the bike. I changed the battery yesterday and rode it about 100 miles. After parking in the garage for about 45 minutes I went out and there was a strong gas smell. This morning I got the 8 flash code. Im being told it's the TPS. I haven't owned the bike very long and am having trouble finding the fuse. Please help, thanks!
Ian Potton is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Honda RC51 Forum : RC51 Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome