PCV not indicating TP or RPM - Honda RC51 Forum : RC51 Motorcycle Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 03-03-2017, 09:11 PM Thread Starter
Junior Member
 
daves-cave's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Regina, SK CANADA
Posts: 16
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 4 Post(s)
PCV not indicating TP or RPM

I had a PCV installed in one of my 2001 RC51's and everything worked great

Currently I have taken this PCV unit and installed it in my other 2001 model. When running the computer shows no throttle position or RPM reading in the Power Commander pane. The only difference is the bike it is in now has a coil in cap conversion. Any help would be appreciated. Next step may be to re-install in the original bike and test.


What I've tried so far;

- downloaded new firmware x 3
- tried different ground locations
- tried different computer cables

PCV has accepted my map and indicates that the device is present. Bike seems to run well. Any help would be appreciated.

Cheers:

Dave

Last edited by daves-cave; 03-03-2017 at 09:13 PM.
daves-cave is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Honda RC51 Forum : RC51 Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome