RC51 Forums banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #1
Hi all, I have a 2003 RC51, I've noticed that the right hand front indicator is constantly illuminated, all indicators appear to work correctly however when I cancel the switch for the right hand set the front right stays constantly illuminated could this be a bad connection or faulty relay? any advise would be much appreciated.
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #3
Sorry I have just checked again and in fact both front indicators are illuminated when I turn the ignition on, however all 4 indicators work normally with the switch , but for some reason the two front indicators stay steadily illuminated (not flashing) its a stock bike with stock signals, could it be the relay?
 

·
Registered
Joined
·
1,617 Posts
no, they are intended to stay lit. the front signals have running lights built into them. they take a dual filament bulb
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #5
Thank you Wibbly, I have just purchased the bike and thought that maybe I had a problem, I live in the UK and so this is all new to me, our UK SP2's do not have the running/dual filament set up, thanks for clearing this up. Just one quick question, would it be okay to replace the bulbs with a single filament? or would I create a problem by doing so, i.e. would it throw up a dash warning light?
 

·
Registered
Joined
·
1,617 Posts
you can't use a different bulb, the sockets are different.

you could pull the wire for the running light out of the connector and insulate it though. iirc it's the blue or orange with the white tracer
 
1 - 6 of 6 Posts
Top