RC51 Forums banner
1 - 20 of 24 Posts

·
Registered
Joined
·
232 Posts
I see its the one on the bottom, does it just not match up? I ssume its either the one al the way in the front or the back or both? It doesnt make sense that its not matching up..
 

·
Premium Member
Joined
·
6,501 Posts
Is it the hole in the fairing not lining up with the frame, or is it just the bolt not threading into the hole?
Sometimes I catch myself not aligning the bolt with the hole and try to screw it in at an angle.
The way the fairing slopes inwards can mislead at times.
 

·
Registered
Joined
·
232 Posts
Is it the hole in the fairing not lining up with the frame, or is it just the bolt not threading into the hole?
Sometimes I catch myself not aligning the bolt with the hole and try to screw it in at an angle.
The way the fairing slopes inwards can mislead at times.
Thats a good question.. I had trouble with the bottom center bolt not lining up so it wouldnt thread yesterday.. I had pu tthe rear bolt on loose first. i ended up taking it out and got the middle one to thread then put the rear back on..
 

·
Registered
Joined
·
494 Posts
Discussion Starter · #16 ·
yes it sure did!!! the mount was installed on the middle two bolts as opposed to the front 2 mounts. it's all good to just move it right? taking those two bolts out to move it wont hurt anything will it?
 

·
Premium Member
Joined
·
6,501 Posts
I don't think it will bother it with just three bolts loose.
Note that the bolts holding the left and right fairing mounts are 6x35 while the rest of the oil pan bolts are 6x32.
So be sure and move the bolts to the correct location.
 
1 - 20 of 24 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top