RC51 Forums banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
12 Posts
Discussion Starter #1
My bike didnt come with fron turn signals connected. I tried to connect some but they are two wire and the wiring diagram shows that the bike has three wires for the turn signals. How do i hook them up? Do i just not run the constant wire?
 

·
Super Moderator
Joined
·
6,481 Posts
Normally the front signals use bulbs with two filaments.
One is for running lights, and the other for turn signals.
If you don't have signals that support running lights, the only use the signal and ground wires, not the running light wire.
Of course, you'll not have front running lights, but your signals should work.

The color codes for the front signals are:

Front right signal:
Green = Ground
Light Blue/White = Running light
Light Blue = Signal

Front left signal:
Green = Ground
Orange/White = Running Light
Orange = Signal
 

·
Registered
Joined
·
12 Posts
Discussion Starter #5 (Edited)
ok so i wired up the front turn signals and nothing happens. When i push the turn signal switch i can here the relay clicking but nothing happens in the front or back? i am getting power to the running light wire and it will turn of and on when i turn the turn signals on and off. What should i do or look at?
 

·
Super Moderator
Joined
·
6,481 Posts
Are you getting power to the signal wires of each front signal?
Since you say you're getting power to the running light wires, then the fuse should not be blown.
Does your brake lights and horn work also? If so, then the fuse is good.
You said your front signals were only 2-wire type, which in that case don't support running lights.
What sort of rear signals are you using?
 

·
Registered
Joined
·
12 Posts
Discussion Starter #7

·
Registered
Joined
·
12 Posts
Discussion Starter #8
Got the turn signals fixed... turned out it was turn signal relay not working right. thankds for all the help guys
 
1 - 8 of 8 Posts
Top